020-472-0444
HomeJapan Rail Pass Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid

Japan Rail Pass Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid

Algemene Voorwaarden voor de Japan Rail Pass (JR Pass) en Exchange Order

BEKIJK UW TREINROUTES EN TICKETPRIJZEN VIA HYPERDIA OM TE ZIEN OF HET VOOR U WEL OF NIET RENDABEL IS OM EEN JR PASS TE BESTELLEN!

1. In aanmerking komen voor de Japan Rail Pass

De Japan Rail Pass kan alleen gebruikt worden door:

Buitenlandse reizigers (toeristen) die Japan bezoeken onder een tijdelijk visum “Temporary Visitor”, en in het bezit zijn van een niet-Japans paspoort.

Voor meer informatie over wie in aanmerking komt, verwijzen wij u naar deze pagina.

2. Een Japan Rail Pass verkrijgen

De Japan Rail Pass moet buiten Japan gekocht worden. Na aankoop ontvangt de klant een Exchange Order; deze kan in Japan ingewisseld worden voor de JR Pass. De namen vermeld op de Exhange Order dienen overeen te komen met de namen vermeld in het paspoort. Het is geheel de verantwoordelijkheid van de klant om de correcte namen door te geven. Tijdens het inwisselen van de Exchange Order en tijdens het gebruik van de JR Pass is de gebruiker verplicht een paspoort te tonen wanneer hierom wordt verzocht.

3. Geldigheid van de Japan Rail Pass

De Exchange Order is drie maanden geldig en dient binnen deze periode ingewisseld te worden bij een van de afhaalkantoren in Japan. Op de dag van afhaal kan de startdatum bepaald worden. Deze datum mag maximaal een maand later vallen dan de desbetreffende dag van afhaal.

4. Gebruik van de Japan Rail Pass

Er zijn enkele beperkingen van toepassing op het gebruik van de JR Pass. Het gebruik van de JR Pass is enkel voorbehouden voor de eigenaar vermeld op de pas. Gedetailleerde informatie omtrent het gebruik van de JR Pass kan u hier vinden.

5. Annulering/Verlies/Diefstal van de Japan Rail Pass

Indien een Exchange Order nog niet ingewisseld is, is het mogelijk deze te retourneren bij het kantoor van aankoop. U heeft tot een jaar na de datum van uitgifte recht op een restitutie. Van de restitutie zullen annuleringskosten ter waarde van 10% + €20 per pas afgetrokken worden. Indien de annuleringskosten hoger uitvallen dan het aankoopbedrag van uw pas is het ook niet mogelijk om restitutie te krijgen.

Indien een Exchange Order reeds ingewisseld is, is het mogelijk de JR Pass voor een restitutie te retourneren bij een JR afhaalkantoor in Japan, mits dit gebeurt vóór de begindatum van de pas ingaat.

Indien de pas verloren of gestolen is, heeft u geen recht op een restitutie noch nieuwe pas.

Let op! Restitutie/Annulering van een JR East pass is alleen mogelijk vóór de datum van gebruikt dat op uw E-ticket staat.

6. Verzending van de Japan Rail Pass

Wanneer u er voor kiest uw bestelling via gewone brievenbuspost (PostNL) te laten versturen, is het niet mogelijk uw bestelling te volgen.
In het geval van verlies van of schade aan uw bestelling is het helaas niet mogelijk de passen nogmaals uit te geven.
In dit geval is het noodzakelijk een nieuwe bestelling te plaatsen.

In het geval van verlies of diefstal van uw bestelling per gewone brievenbuspost, kan H.I.S. Travel Nederland niet verantwoordelijkheid gehouden worden vanaf het moment dat uw bestelling overgedragen wordt aan PostNL.

JR Pass | Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress