020-472-0444
Home10 Dagen Pakketten

10 Dagen Pakketten

EAST TO WEST, JAPAN AT ITS BEST

Een simpele en flexibele reis inclusief hotel arrangementen en een 7 dagen JR Pass. U zult de bruisende gebieden van Tokyo, de indrukwekkende Kiso Vallei, het traditionele en historisch prachtige Kyoto en het winkel en nachtleven Mekka genaamd Osaka bezoeken. Dit pakket is ideaal om als basis te nemen om uw reis mee op te bouwen. Dit vanwege de grote hoeveelheid vrijheid die u heeft om te doen zoals u wilt, zodat u volledig kunt focussen op de reis die u te wachten staat.

Wij kunnen extra's regelen zoals tours, tickets en uitstapjes om uw reis nog spannender en unieker te maken. Dit is natuurlijk geheel op basis van uw verzoeken en wensen.

Prijzen vanaf: 999  p.p.

JAPAN CITY BREAK 

Reis naar de iconische steden van Japan en geniet daar van tours met gids om het meeste uit uw tijd in Japan te halen. De tour is inclusief accomodaties met ontbijt in Tokyo - Kyoto - Osaka, welke confortabele hotels in de levendige delen van de steden zullen zijn. Daarnaast zult u ook een 7 dagen JR Pass ontvangen om zorgeloos te kunnen reizen. 

Het Japan City Break pakket is inclusief de volgende 3 excursies:

Een dagtour naar Fuji & Hakone waar u oog in oog komt te staan met de meest beroemde berg van Japan, een bezoek aan een sumo training sessie waar u zult meemaken hoe sumo worstelaars het tegen elkaar opnemen, en een fietstour door Kyoto waar u samen met een gids door de prachtige authentieke straatjes van Kyoto zult fietsen voor een onvergetelijke ervaring. 

Het gehele pakket zal voor u geregeld worden zodat u zonder enkele zorgen naar Japan kunt reizen. Onze Japan experts zullen u door uw reisschema begeleiden en u de tijd van uw leven bezorgen in Japan. 

 

Prijzen vanaf: 1699 p.p.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress