020-472-0444
Home21 Dagen pakketten

21 Dagen pakketten

HOOGTEPUNTEN VAN HONSHU EN KYUSHU

Met het Hoogtepunten van Honshu en Kyushu pakket zult u reizen vanaf Tokyo, wat in het oosten ligt, door het centrale gedeelte van Japan naar Nagasaki in het westen van Japan. Kom tijdens uw reis meer te weten over het historische handels district genaamd Deshima, waar Nederlandse handelaars toestemming hadden om een afgesloten Japan binnen te treden. Krijg adembenemende uitzichten bij Koyasan en de Kiso Vallei, en neem een kijkje op het prachtige Miyajima eiland waar u rond zult wandelen tussen de vriendelijke herten die daar de reizigers begroeten. Tijdens deze reis zult u verblijven in basis hotels, pensions en traditionele minshuku en een boeddhistische tempel.  

Hotel upgrades, extras en andere optionals kunnen op verzoek geregeld worden om uw reis nog unieker en specialer te maken.

Prijzen vanaf: 1849  p.p.

EINDELOOS JAPAN

Met dit pakket start uw reis in Tokyo en zalt het u meenemen op een reis door geweldige landschappen in Japan. Tempels, watervallen, onsen, verblijf in een traditioneel huis, en bergwandelen door de Kiso Vellei en Kumano Kodo zijn allemaal onderdeel van uw reis. Tijdens uw verblijf zult u verblijven in 2 of 3* hotels, ryokan en minshuku. Excursies kunnen eventueel op verzoek geboekt worden om uw reis unieker te maken. Extra's als een 21 dagen JR Pass en de Takayama - Shirakawago - Kanazawa bustickets zullen ook voor u in het pakket zitten. 

 

Prijzen vanaf: 2499 p.p.

JAPAN MUST SEE

Met dit pakket, welke van Oost tot west spant, krijgt u een geweldige ervaring met gevarieerde activiteiten in de verschillende delen van Japan. Deshima in Nagasaki, de verschillende Okonomiyaki stijlen van Osaka en Hiroshima, de prachtige tuinen in Okayama en de aanbenemende Japanse Alpen zijn onderdeel van de ervaringen die u zult krijgen met dit pakket. Extra's zoals een 21 dagen JR Pass en pocket wifi zijn inbegrepen!

Een lijst van excursies en extra's die inbegrepen zijn  in dit pakket is: Een Fuji & Hakone dagtour, bijwonen van een Sumi training sessie, een Kyoto Fietsexcursie waar u de prachtige straten van Kyoto gaat verkennen, all benodigdge bustickets voor Matsumoto - Takayama en Takayama - Shirakawago - Kanazawa en Koysan World Heritage Tickets.

Hotel upgrades, extras en andere optionals kunnen geregeld worden op verzoek indien u wat meer spice aan uw Japan reis wilt toevoegen.

Prijzen vanaf: 2999 p.p.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress