020-472-0444
HomeJapan Information

Japan Information

Onsen

Japan staat om veel dingen bekend. Een van deze dingen is de zogeheten 'Onsen'. Dit zijn warmwaterbronnen die  ontstaan zijn door de vulkanische activiteit in Japan. Gepaard met deze baden komen een aantal gedragsregels en sociale normen en waarden waar in Japan van verwacht wordt, dat u zich er aan houdt. Lees meer over etiquette in onsens!

Accomodaties

In Japan zijn er veel verschillende typen accomodaties. Van het welbekende hotel, naar de traditionele minshuku en ryokan. Wat deze accomodaties precies inhouden, hebben wij voor u op een rijtje gezet zodat u uw type accomodaties naar uw behoeftes kunt aanpassen. Lees hier meer over accomodaties in Japan!

Seizoensgebonden advies

Uw ervaring in Japan zal hoe dan ook onvergetelijk zijn. Wat voor soort ervaring u krijgt zal echter afhangen van het seizoen waarin u naar Japan reist. Vuurwerkshows, kersenbloesem en andere activiteiten en bezichtigingswaardigheden zijn allemaal afhankelijk van het seizoen waar u in reist. Lees meer over seizoensgebonden zaken!

Algemene informatie

Naast de onsen-etiquette, verschillende hotelsoorten en andere informatie is het ook handig om wat practische kennis, zoals hoe om te gaan met noodgevallen, mee te nemen op uw reis naar Japan. Wij hebben voor u een aantal practische zaken op een rijtje gezet waarmee u een basis kennis creëert om goed voorbereid op reis te gaan. Lees hier meer!

Handige apps in Japan

Er zijn tegenwoordig veel Apps met betrekking tot Japan die u het leven een stuk makkelijker kunnen maken. Adviezen voor wanneer u met de trein reist, een woordenboek voor bij het eten van sushi en handige functies binnen google translate, kunnen van pas komen tijdens uw Japan reis. Lees hier meer over de verschillende apps!

Auto huren in Japan

Een auto huren in Japan kan nogal ingewikkeld zijn. Zo heeft u bijvoorbeeld een internationaal rijbewijs nodig, is het handig als u kunt navigeren met Japanse adressen en is het van belang dat u op de hoogte bent van algemene Japanse verkeersregels. Daarom hebben wij voor u een handige gids in elkaar gezet zodat u op de hoogte bent van een aantal belangrijke zaken wanneer u tijdens uw reis een auto wilt huren. Lees hier meer over het huren van een auto in Japan!

Reizen met de JR Pass

Wanneer u van ons uw exchange vouchers ontvangt kan bepaalde informatie nogal overweldigend zijn. Inwissellocaties, pas types en gebruikswijze van de pas zijn allemaal belangrijke zak. Indien u onduidelijkheden heeft over het gebruik van de JR Pass kunt u onze webpagina hierover bekijken en meer informatie vinden. Klik hier om meer te lezen over de JR Pass!

Vliegveld transfers

Wanneer u na een lange vlucht in Japan aan komt, kan het zijn  dat u geen energie meer heeft om op eigen houtje naar uw verblijf te reizen. In dat geval heeft u de keuze uit een aantal vervoer opties zoals een limousinebus, een gedeelde shuttle bus, de keisei skyliner en een taxi. De prijzen, reistijden en comfortlevels verschillen per transfer methode, waardoor het verstandig kan zijn om u in te lezen over vliegveld transfers. Lees meer over de shuttle bus en de keisei skyliner!

Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress