020-472-0444
HomeJapan Kort & Krachtig

Japan Kort & Krachtig

JAPAN KORT & KRACHTIG

Met het Japan Kort & Krachtig pakket heeft u alles om in een korte tijd Japan te ervaren. Van moderne steden als Tokyo, prachtige landschappen als Fuji & Hakone, traditionele steden zoals Kyoto en Nara, tot natuurlijk het bruisende Osaka! Dit pakket komt gecombineerd met verschillende excursies en extra's die door u volledig aan te passen zijn. Zo gaat u met het standaard pakket naar een Sumo training, een dagtour maken door Fuji & Hakone, en gaat u een fiets excursie maken door de prachtige straten van Kyoto.

Bekijk de touropties en beschrijvingen via de onderstaande navigatie balk. Zo krijgt u te zien welke extra's u heeft, welke zaken inclusief zijn en kun u een dag tot dag beschrijven krijgen van uw reis. Daarnaast kunt u ook een reisschema downloaden om deze te bekijken en er zelf eventueel aantekeningen bij te maken. Natuurlijk heeft u zelf ook inspraak in wat u doet tijdens uw reis, wij kunnen een plethora aan opties, extra's en excursies voor u toevoegen.

Klik hier om een PDF overzicht van de reis te downloaden!

 • Inclusief:

  • Accommodatie in 3* hotels, minshuku en/of ryokan
  • Ontbijt
  • 7-daagse Japan Rail Pass
  • Vervoer Narita - Tokyo
  • Pocket WiFi router
  • Fuji & Hakone Dagtour
  • Bijwonen Sumotraining
  • Kyoto Fietsexcursie
  • Service van onze Japan Experts met betrekking tot uw reis
 • Day 1 Tokyo Een bezoek aan de oudere delen van Tokyo.
  Day 2 Tokyo Een bezoek aan de moderne delen van Tokyo.
  Day 3 Tokyo Vrij programma met eventuele uitstapjes.
  Day 4 Fuji & Hakone Dagtour Een dagtour in het prachtige gebied op en rond Mount Fuji en het plaatsje Hakone.
  Day 5 Kyoto Intact gebleven oude Japanse stad.
  Day 6 Kyoto Een bezoek aan het Gion district.
  Day 7 Nara Bezoek aan Nara
  Day 8 Osaka Bezoek aan het kasteel van Himeji en verken de omgeving van Osaka
  Day 9 Osaka Bezoek aan het omgeving rond Shinsaibashi.
  Day 10 departure Vertrek naar Nederland.
 • Dag 1 TOKYO

  Op de eerste dag zult u na aankomst in Tokyo de oudere delen van Tokyo, namelijk Asakusa en Ueno, verkennen. U kunt locaties bezoeken zoals de oudste tempel van Tokyo genaamd Senso-ji, of een uitstapje maken naar het mooie Ueno park en de Ueno dierentuin.

   

  Dag 2 TOKYO

  U zult met behulp van de trein en/of metro het moderne deel van Tokyo gaan bezoeken. Plekken als Shibuya, waar u het befaamde Shibuya kruispunt kunt ervaren en het standbeeld van het beroemde hondje Hachiko kunt aaien, zijn onderdeel van deze ervaring. Ook het bruisende Shinjuku met al haar shoppingmogelijkheden is een prachtige optie. Natuurlijk zult u ook een kijkje gaan nemen Harajuku waar u locaties als Yoyogi Park en de befaamde Meiji Jingu schrijn kunt bezoeken.

   

  Dag 3 TOKYO

  Op deze dag kunt u genieten van een vrij programma waar u zelf beslist wat u gaat doen, of ervoor kiezen om een dagtrip te doen naar een van de volgende locaties:

  • Nikko (Een dorp dat is gelegen vlakbij NIkko National Park, met onder andere de prachtige Toshogu schrijn en het mausoleum van de grondlegger van het Tokugawa shogunaat, Tokugawa Ieyasu.)
  • Kamakura (Een kust-dorpje ten zuiden van Tokyo. Hier kunt u onder meer het enorme Boeddha standbeeld bezoeken en een bezoekje brengen aan de Hokokuji Temple met de bijzondere bamboe tuin.)
  • Mount Fuji (Met 3776 meter is Mount Fuji de hoogste berg van Japan. U kunt hier in juli en augustus de berg beklimmen, of als u een wat rustiger uitstapje wil kunt u ook een kijkje gaan nemen bij het Fujigoko meer, wat gelegen is aan de voet van de berg.)

   

  Dag 4 HAKONE

  In Hakone kunt u even tot rust komen na uw verblijf in het levendige Tokyo. Hakone staat voornamelijk bekend om zijn prachtige onsens. U zult dan ook verblijven in een prachtige Ryokan (een traditioneel Japanse herberg) waar u ook gelijk de kans krijgt om in een onsens te stappen. Het ideale moment om even rustig adem te kunnen halen en de Japanse sfeer van rust tot u te nemen.

   

  Dag 5 KYOTO

  Na een treinreis van ongeveer 2 uur zult u aankomen in de historische stad Kyoto. HIer zult u de echte ‘Japan’ ervaring beleven in traditionele districten zoals Gion, waar u, als u geluk heeft, de kans krijgt om echte maiko’s te zien. Ook krijgt u de kans om de prachtige Kiyomizudera tempel te bezichtigen voor een unieke sfeer en ervaring binnen de Japanse cultuur. ‘s Avonds kunt u naar het Kawaramachi district om de levendige sfeer van Kyoto tot u te nemen. Hier kunt u naar verschillende restaurants en barretjes waar u direct in aanraking zal komen met de lokale cultuur. Daarnaast is er in Kawaramachi ook veel te belezen op het gebied van entertainment zoals Karaoke, Gamecenters en bijvoorbeeld de Disney Store.

   

  Dag 6 KYOTO

  U kunt op deze dag kiezen tussen 2 verschillende uitstapjes. Als eerste kunt u kiezen uit een fietstour door de pitorreske straatjes van Kyoto. Met behulp van een engelse gids zult u door de straten van Kyoto fietsen en de mooie authentieke sfeer van Kyoto ervaren. Als tweede kunt u kiezen uit een halve dag tour door Kyoto, waar u allerlei bezienswaardigheden zult bekijken met behulp van een gids die u over allerlei weetjes en feitjes kan vertellen.

   

  Dag 7 NARA

  Op deze dag gaat u een uistapje maken naar Nara. Nara staat voornamelijk bekend om het Nara Park, waar u oog in oog komt te staan met de herten die daar leven. U krijgt daar de mogelijkheid om de herten met speciaal eten te voeren, wat, afhankelijk van de reactie van de herten, tot hilarische situaties kan leiden.

  Naast Nara park heeft u ook de gelegenheid om de verschillende temples en schrijnen te bezoeken. Bijvoorbeeld de Todaiji tempel waar een gigantisch boeddha standbeeld staat dat een ervaring biedt om over naar huis te schrijven!

   

  Dag 8  OSAKA

  In de voormiddag kunt u naar Himeji waar u het imposante kasteel van Himeji gaat bezoeken. Dit kasteel staat bekend om zijn prachtige witte uiterlijk, zijn grootte, en het feit dat het 1 van de 12 intacte kastelen van Japan is. Dat wil zeggen dat het kasteel nooit verwoest, herbouwd of verbrand is. Naast het kasteel zelf zijn er de prachtige kasteelgronden die u kunt bezoeken. Ook de kasteelgronden zijn erg goed gepreserveerd en geven een prachtig beeld van hoe de omgeving er vroeger uit zag.

  In de namiddag heeft u over het algemeen een vrij programma om Osaka te verkennen. Wij kunnen eventueel activiteiten voor u boeken, maar u kunt er ook voor kiezen om te rusten om de volgende dag volop te kunnen genieten van wat Osaka te bieden heeft.

   

  Dag 9 OSAKA

  Op uw laatste dag in Japan zult u na een treinrit van een klein half uurtje uw reis afsluiten met een bezoek aan het levendige Shinsaibashi district en het kasteel in Osaka. In en rond Shinsaibashi is vanalles te beleven. Zo kunt u naar de verschillende winkelstraten waar u allerlei producten kunt en gerechten kunt proeven. Ook kunt u naar het beroemde Dotonbori een klein stukje ten zuiden van Shinsaibashi, waar er gigantische schermen zijn waar verschillende dingen op geprojecteerd worden en natuurlijk waar u op de foto kan met de beroemde Glico Man.

  Osaka kasteel is ook een van de grote bezienswaardigheden in Osaka. Het kasteel, wat door verschillende omstandigheden herbouwd moest worden, stamt oorspronkelijk uit 1583 en geeft een goed inzicht in hoe grote Japanse kastelen er vroeger uitzagen. U zal een unieke ervaring krijgen vanuit de top van het kasteel waar u een geweldig uitzicht zal hebben over de omliggende omgeving.

   

  Day 10 OSAKA

  U zult op deze dag vanuit Osaka vertrekken en Japan verlaten. Wij horen na afloop altijd graag of u het naar uw zin gehad heeft tijdens uw reis.

   

   

  • Vlucht
  • Maaltijden
  • Reisverzekering
  • Extra vervoer
  • Natuur of strand extensie

  Het is naast de bovenstaande opties ook mogelijk uw reisschema uit te breiden met een Koyasan tempelovernachting, een hike in Kumano Kodo of een stopover in Okinawa/Hokkaido. Natuurlijk bent u vrij om met onze Japan experts te overleggen over uw reis en eventueel andere activiteiten te kiezen.

 • Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen waar u in boekt. Prijzen in het laagseizoen (December, Januari, Februari) zullen bijvoorbeeld verschillen van prijzen in het hoogseizoen (Maart, April, Augustus, Feestdagen).

  Laagseizoen: vanaf €1699,- p.p.
  Mid-Hoogseizoen: vanaf €1899,- p.p.
  Hoogseizoen: vanaf €1999,- p.p.

  Alle prijzen zijn gebaseerd op een reis voor 2 pers. Bovenstaande prijs varieert per vertrekdatum en is afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid van hotels en wisselkoers.

Japan in 'sneltreinvaart'!

Zoals u op de kaart ziet krijgt u een reis waarin u kennis zult maken met de verschillende gezichten van Japan, welke u in 'sneltreinvaart' mee zult maken. Van het levendige Tokyo, via het rustige en prachtige Hakone, naar het traditionele Kyoto, met een doortocht door Nara en tenslotte het bruisende Osaka. Met deze route krijgt u een fantastisch beeld van het contrast in Japan tussen het stadsleven en het plattelandsleven, en krijgt u ook de kans om oog in oog te staan met de beroemdste berg van Japan!

U kunt eventueel ook extra excursies, uitstapjes, activiteiten of verblijven boeken in andere delen van Japan om uw reis nog completer te maken. Daarnaast is de ervaring die u krijgt afhankelijk van het seizoen waar u in boekt. Overleg daarom met onze Japan Experts wat de mogelijkheden zijn om voor u een gepersonaliseerde offerte te maken.

1. Prijsvoorstel

Nadat u uw verzoek verstuurd heeft, zullen wij een prijsvoorstel voorbereiden. Het voorstel blijft 2 weken geldig.

2. Aanbetaling

Indien ons voorstel u bevalt, kunt u binnen een maand van ons voorstel de reis boeken door een aanbetaling te doen van 10% van de totaal prijs.

3. Betaling resterend bedrag

Het resterende bedrag zal betaalt moeten worden 3 weken voor vertrek. Vanaf dit moment zullen annuleringskosten gerekend worden.

4. Reisdocumenten

U zult 3 weken voor uw vertrek uw JR pass, hotel vouchers, kaarten en een persoonlijke reisgids ontvangen.

5. Japan

Geniet van uw reis naar Japan! In geval van nood zal ons emergency center u ten dienste staan.

6. Uw feedback

Na afloop horen wij graag hoe u uw reis beleefd heeft! Opmerkingen of vragen? Deel deze met ons.

Geef aan ons uw voorkeuren door betreffende zaken als: Reisduur, uw budget, hotel categorie (budget, standaard, comfort, luxe accomodaties), voorkeur qua kamer-type, speciale verzoeken (maaltijden, rookvrije kamers etc) en andere voorkeuren.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress