020-472-0444
HomeActiviteiten op Okinawa

Activiteiten op Okinawa

Avontuurlijk Okinawa

Ga op avontuur!

Ga op avontuur op Okinawa met een unieke grotten excursie! Tijdens deze excursie verken je de Gyokusendo grot, die in totaal een lengte heeft van 5 kilometer en daarmee een van de grootste van Japan. De gids neemt je mee op een 2.5 uur durende tour waar je de verschillende stalactieten en stalagmieten formaties die zich door de jaren heen gevormd hebben, kan bewonderen.

De kalkgrot is onderdeel van pretpark Okinawa World in Nanjo en bevindt zich op het zuidelijk deel van het eiland. Vanaf de hoofdstad Naha is het park gemakkelijk te bereiken per bus.

- Prijs per persoon (volwassene/kind vanaf 6 jaar): 45
(inclusief huur van helm, beschermende overall, waterschoenen, handdoek en handschoenen)
- Duur van de tour: 2.5 uur

- Periode: Juli tot september
Juli tot augustus: Maandag t/m vrijdag: 2 tours per dag (10:00 en 11:00)
Zaterdag, zondag en feestdagen: 4 tours per dag (10:00, 11:00, 13:00 en 14:00)
September: Maandag t/m vrijdag: 1 tour per dag (10:00)
Zaterdag, zondag en feestdagen: 2 tours per dag (10:00 en 13:00)

- Opmerking: Deze excursie is alleen van te voren boeken

okinawa cave experience
cave

Tropisch Okinawa

Geniet van de eilanden

Okinawa, onderdeel van de tropische eilandengroep Ryukyu ten zuiden van het grootste hoofdeiland van Japan, is perfect als uitstapje van het 'vasteland'. Veel Japanners trekken hier dan ook heen voor de prachtige witte zandstranden en azuurblauwe oceaan, maar het eiland wordt ook steeds populairder bij toeristen uit Azië en omstreken. Het eiland leent zich uitstekend voor wandelaars en hikers, maar ook zij die van het strand houden kunnen hun hart ophalen.

Snorkelen bij de Kerama eilanden
Het is mogelijk een uitstapje te maken naar de Kerama eilanden om daar te snorkelen, waarbij wij het vervoer (veerboot), accommodatie en dergelijke voor u kunnen regelen.
Indien u interesse heeft, neem dan graag contact met ons op over de mogelijkheden.

m_108010

 

 

 

 

 

 

 

 


Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress