020-472-0444
HomeTICKETS

TICKETS

Met de Kansai Thru Pass krijgt de u mogelijkheid om te genieten van het openbaar vervoer wat niet onder JR valt. Dit betekent dat u zorgenloos kunt reizen naar en van plekken zoals Mount Koya, en zelfs locaties zoals Kansai Airport zijn inbegrepen in deze pas.

De Tokyo metro kaart kent 3 verschillende varianten, namelijk: 24, 48 en 72 uur kaarten. Deze kaart kunt u gebruiken om binnen het gekozen tijdsbestek onbeperkt met de metro in Tokyo te reizen. Indien u het meeste uit uw tijd in Tokyo wilt halen is deze kaart zeker een aanrader.

Met een Suica IC card reist u makkelijk in de grote steden zonder losse kaartjes!
De IC card is te gebruiken voor trein-, metro- en busvervoer in heel Japan. Check-in en check-uit in het openbaar vervoer zoals u thuis gewend bent, en maak u niet zorgen over het kopen van losse kaartjes. Aflevering in uw hotel in Japan is inbegrepen in de prijs, inclusief een reisbedrag in yen naar keuze alvast opgeladen. Op de meeste stations kunt vervolgens u eenvoudig uw pas extra opladen.

Met de Keisei Skyliner arriveert u vliegensvlug in het hart van Tokyo. Deze directe lijn vanaf Narita Airport zorgt ervoor dat u zorgenloos met al uw bagage op een betaalbare manier naar uw verblijf kunt komen. Bovendien is de Keisei Skyliner op de hogesnelheidstrein na de snelste trein in Japan!

Met de Hakone free pass krijgt u toegang tot wel 8 verschillende transportatie lijnen waaronder bussen, kabelbanen en treinen, u krijgt korting op wel 50 verschillende locaties waaronder onsens en indien u er voor kiest krijgt u ook korting op retour tickets naar en van Odawara station.

Stap op verschillende bussen in allerlei steden om een rondrit/tour te krijgen van de desbetreffende stad en zijn bezichtigingswaardigheden. Audio gidsen zijn beschikbaar in het Engels, dus u hoeft u geen zorgen te maken over de uitleg die u krijgt tijdens de reis.

Bij ons kunt u van tevoren bustickets voor verschillende reizen verkrijgen. Dit zorgt er voor dat u maximaal voorbereid bent voor uw reis, en zorgenloos kunt reizen in Japan zonder dat u zich druk hoeft te maken over hoe u in Japan aan buskaarten komt.

Wij bieden ook verschillende ferry tickets aan. Alle details zullen afgestemd worden op uw reis. Gaat u met een auto reizen, of wilt u liever te voet oversteken? Dit is voor ons geen probleem.

INFORMATIE

Leveringsmethode van de passen & tickets

De vouchers dienen ingewisseld te worden op het vliegveld in Osaka of Tokyo.

Leveringsmethode bustickets

Tickets zullen naar uw hotel in Japan verstuurd worden.

Leveringsmethode boot tickets

Vouchers dienen ingewisseld te worden bij de ticket desk van de desbetreffende haven.

Annuleringsvoorwaarden

Al onze tickets zijn non-refundable. Dit betekent dat tickets die u bij ons aanschaft, definitief zijn.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid NL | Privacy Policy ENG | Privacy Notice | © 2018: Tojapan.nl/H.I.S. Travel Nederland B.V. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress